Athenes første kuld, 2009

Athene fødte sine hvalpe mandag d. 28. december 2009 om morgenen. Efter planen skulle hun først føde den 1. januar – 63 dage efter første parring. Dermed snød hun mig for nogle vågenætter, og vækkede os først mandag morgen, hvor fødslen var igang. De to første hvalpes fødselstidspunkter er cirkatider. Athene klarede fødslen perfekt og uden de store anstrengelser. Faktisk så det ud som om hun kun havde een presseve pr. hvalp. En enkelt trækning i kroppen og så var hvalpen der. Omgående vendte Athene rundt, slikkede hinderne af og bed navlestrengen over, hvorpå hvalpene begynde at småklynke og bevæge sig op mod mælkebaren. Og mælk har der været med det samme. Kun en hvalp tabte sig em smule i løbet af første døgn. Resten holdt vægten eller tog lidt på.

Athene dagen før fødslen

Hvalpenes far, Gandhi i fuld aktivitet på agilitybanen, hvor han har kvalificeret sig til deltagelse i Belgier VM, allerede som 2 årig. Han er desuden også lydighedschampion. Fantastisk godt gået af så ung en hund.

 

Så er alle syv hvalpe født.

Hvalpene 3 dage gamle.

På tredje dagen: mætte og trætte

På fjerde dagen.

Athene md 14 dage gamle hvalpe.

En hyggestund.

Gæt hvem? men har fået bitte små øjne.

Nu er vi 3 uger og er begyndt at lege.

Man kan da godt bide lidt i hinanden.

3 uger, nogle sover, en viser, vi nu kan gå.

Hvalpene er nu fire uger gamle. De er  blevet meget nysgerrige og legesyge. De vil alle gerne lege trækkeleg med en gammel strømpe. De har i det hele taget travlt med at opdage verden.

Hvalpene har fået første ormekur. Ingen døde orm fundet i hvalpenes afføring efterfølgende, så måske har de slet ikke haft orm.

Som ekstra sikring får de endnu en ormekur lige før de fylder 8 uger. 

Så er vi fem uger gamle og meget aktive og vil gerne have mad,  der er kamp om de bedste pladser.

Luk os ud.

Aqua og Nikki er meget interesserede i de små.

Ruder Dame prøver at se sød ud.

Besøg af Heidi.

Hvalpene er nu 5 uger gamle, og de har været ude og opleve den store verden, som lige nu er helt hvid. Sne er sjovt, men koldt. Der kommer snart billeder af hvalpene i sne.

6 uger gamle og ude i den kolde sne

Se vore fine ører. Ulvepigen (hvalp 2) har nu to stritører, og Ruder dame (hvalp 5 ) har et. Vi er nu 6 uger og tre dage. Krup har også fået et stritøre, se under Krup.