Bianca

Navn: Bianca
Race: Blanding (Golden Retriever, Belgisk Hyrdehund / Tervueren)
Født: 25. August. 2000

Bianca er hunden, der vækkede Birgits interesse for agility. Hun er i klasse 3 i spring og i agility i DKK regi. I 2007 deltog Bianca for første gang i DM, med Birgit som fører, og opnåede en 15. plads. Det blev forbedret til en 9 plads i 2008 sammen med en 2 plads for hold. Hun løber nu som senior. Det er pga hende, at Birgit har tabt sit hjerte til de Belgiske hyrdehunde. Hendes enorme arbejdsglæde og høje aktivitetsniveau har givet dem mange fælles oplevelser.

Bianca deltog i sit første Rallystævne på Bornholm 2011, og blev begynderrallymester på dagen, og blev derved inviteret med til DM samme år, men der deltager hun nu ikke, da dette arrangement også foregår på Bornholm.

Bianca har nu løbet sit sidste løb. Det skete til Daniacuppen 2011 lørdag. Det var meget vemodigt, men også det rigtige for hende. Hun er blevet en gammel dame, som sagtens kan ligge og se på de andre hunde løber agility.

Bianca rykkede op i ekspertklassen med maner nemlig 100 point i øvet klasse til Borderklubbens stævne i Sorøhallen 2012 og vandt hermed klassen.

I juli 2012 var vi i Stavanger til et uges stævne i agility. Bianca deltog naturligvis ikke i stævnet, men opnåede at bade i Norske havet. Det var vidunderligt at se hende kaste sig i bølgerne. Ingen tvivl om at dette gjorde ferien til noget særligt for Bianca og mig.

Bianca blev aflivet d. 16/10 2013 efter et langt og godt liv. Det var meget trist, men Bianca kunne hverken høre eller se længere, og bagkroppen var blevet meget svag. Hun kunne ikke længere gøre nogle af de ting, hun havde holdt så meget af. Hun har givet mig så mange dejlige oplevelser og gode stunder. Håber hun har det godt i sin hundehimmel.